header pica 2016

Het accountantskantoor is op 1 januari 2008 ontstaan door een samenwerkingsverband tussen twee Accountant-Administratieconsulenten (AA’s): Gerrit Mendelts en Theo Trox.

Door de samenwerking wordt het Accountantskantoor Mendelts voortgezet dat al vele jaren in Loppersum is gevestigd. Gerrit heeft zich per 1 januari 2009 als AA uit laten schrijven en is tot aan zijn pensionering op 20 mei 2015 nog aan ons kantoor verbonden geweest. Onder aanvoering van Theo Trox staat er binnen Accountantskantoor Mendelts & Trox een team van assistent-accountants voor u klaar: Mariëlle Vos, Metty Groenwold, Mariska Damstra, Marieke Bos, Metty Groenwold, Kees Douma en Jeroen Wichard

In het voorjaar van 2016 hebben we een tweede vestiging geopend in Winsum (GN) onder de naam Accountantskantoor Douma & Trox. Ook voor onze klanten uit Winsum en omgeving zijn we nu mooi in de buurt.

foto van ons allenHet kantoor in Loppersum is gelegen aan de Molenweg 58, direct naast de voormalige Rabobank. In Winsum vindt u ons in het pand van Bouwbedrijf Hylmar Diemer aan Het Aanleg 9.

Door onze kleinschalige organisatie zijn we in staat om flexibel te werken en staan we in heel persoonlijk contact met onze cliënten. Onze cliënten bestaan uit allerhande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf: éénpersoonsbedrijven, ZZP-ers, samenwerkingsverbanden en vennootschappen, zowel met als zonder personeel. Wij verzorgen voor u de jaarrekening en de complete bijbehorende belastingaangiften: inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Wij adviseren u graag over de inrichting van uw financiële administratie. U kunt uw financiële administratie en aangiften omzetbelasting natuurlijk ook compleet aan ons uitbesteden. Ook als particulier kunt u uw belastingaangifte door ons laten verzorgen.

Door onze samenwerking met andere deskundigen op het terrein van fiscaal recht, pensioenen, personeel en salarisadministratie kunnen wij u ook verregaander, gespecialiseerde ondersteuning bieden. Wij staan als accountantskantoor onder toezicht van onze beroepsorganisatie de NBA, hetgeen mede onze goede kwalitatieve dienstverlening verzekerd.

Wilt u meer van ons en onze dienstverlening weten, neem dan gerust contact met ons op! Wij ontvangen u graag eens in Loppersum of in Winsum.

Uw voordeel

Wist u dat u als starter voordeel kunt behalen door te kijken voor welke fiscale regelingen u in aanmerking komt?

Maak nu een afspraak dan adviseren wij u graag hierover.

Afspraak

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij onze beroepsvereniging NBA:
zo bent u van goede kwalitatieve dienstverlening verzekerd!

Meer info

Onze app

Download nu onze app en blijf op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn.

Meer info

Mariëlle Vos-Rijskamp

Mariëlle Vos-Rijskamp

Assistent-accountant en relatiebeheerder

Vaktechnisch en deskundig

startersbegeleiding
verenigingen en stichtingen
bewindvoerders en curatoren
Mariska Damstra-Jager

Mariska Damstra-Jager

Assistent-accountant

Mariska is all-round

bewindvoerders en curatoren
Kees Douma

Kees Douma

Assistent-accountant en relatiebeheerder

Ervaren bedrijfsadviseur, commercieel en betrokken

financieringen
startersbegeleiding
bedrijfsadvies
Jeroen Wichard

Jeroen Wichard

Assistent-accountant en relatiebeheerder

Kantoorleider Winsum

fiscaal advies
automatisering
personeel
startersbegeleiding
kerkgenootschappen
Theo Trox

Theo Trox

Accountant-Administratieconsulent (AA)

Eigenaar, betrokken, MKB-adviseur

deskundig-betrouwbaar-dichtbij
32416